Πολιτική επιστροφών

Οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. 

Κάθε αλλαγή θα πρέπει να συνοδεύεται από τον κωδικό της παραγγελίας.

Επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο εφόσον δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία και το προϊόν θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. 

Σε περιπτώσεις ελαττωματικού, κατεστραμμένου ή λανθασμένης αποστολής προϊόντος τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία. 

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Αλλαγές γίνονται σε όλα τα προϊόντα, ακόμη και σε αυτά που είναι σε έκπτωση.

Στα προϊόντα που είναι σε έκπτωση, δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας μπορείτε να κάνετε επιστροφή. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε πριν στο  ohmycraftshop@gmail.com  για τον λόγο που δεν μείνατε ευχαριστημένοι, τους κωδικούς που θέλετε να μας στείλετε προς αντικατάσταση και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) όπως επίσης θα πρέπει να μας υποδείξετε το προϊόν, ή τα προϊόντα που θα αντικαταστήσουν, την αρχική σας αγορά.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε: 

  • Να αλλάξετε το προϊόν με άλλο νούμερο ή άλλο προϊόν  ίσης η μεγαλύτερης αξίας.
  • Να γίνει επιστροφή χρημάτων σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. 

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.

Εάν θέλετε να προβείτε σε επιστροφή, δεσμευόμαστε να αντικαταστήσουμε το προϊόν που αγοράσατε με οποιοδήποτε άλλο ίσης η μεγαλύτερης αξίας. 

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας επιστρέψετε το ανεπιθύμητο προϊόν μέσω courier μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας. 

Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να μην έχουν φορεθεί και να επιστρέφονται με την συσκευασία και τις αυθεντικές σημάνσεις (καρτελάκια) πάνω ακόμα στο προϊόν.

(Εάν λείπει έστω και ένα καρτελάκι επάνω από τα προϊόντα δεν γίνεται δεκτή επιστροφή προϊόντος). 

Είναι προτιμότερο, όταν προβαίνετε σε επιστροφή να χρησιμοποιείτε κάποια υπηρεσία courier, μιας και το Oh! My Craft δεν φέρει ευθύνη για προιόντα που μπορεί να χαθούν με το ταχυδρομείο.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στην έδρα μας, θα πρέπει να βρίσκονται στην άριστη κατάσταση, στην οποία σας αποστάλθηκαν εξαρχής.
Παρακαλούμε να γνωρίζετε, πως μετά το πέρας του προαναφερθέντος διαστήματος δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε την επιστροφή σας.

Όλες οι επιστροφές είναι υπ’ευθύνη του πελάτη μέχρι να ολοκληρωθεί η παραλαβή στο κατάστημα μας.


Προς ενημέρωση σας, θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως κάποια προιόντα εξαιρούνται από την πολιτική επιστροφών μας. 

Για λόγους υγιεινής, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές σε μαγιό, σκουλαρίκια,και γυαλιά ηλίου.

Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας σας έχει γίνει μέσω αντικαταβολής στην εταιρεία κούριερ, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται μετά το πέρας 20 ήμερων από την επιστροφή/παραλαβή της παραγγελίας σας απ το κατάστημα μας.

Η επιστροφή γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό (IBAN) που θα μας υποδείξει ο πελάτης.

Συνεργαζόμενη τράπεζα είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  και σε κάθε διαφορετική περίπτωση συστημικής τράπεζας, τα έξοδα μεταφοράς 3€ επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει ολοκληρωθεί μέσω κατάθεσης, τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό της επιλογής σας εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος είναι:

Oh! My Craft

Τομπάζη 52

74132 Ρέθυμνο


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας πρώτα τηλεφωνικά στο 2831 300391  ή με email στo ohmycraftshop@gmail.com.

Ευχαριστούμε!