ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι παραγγελίες μας αποστέλλονται μέσω της SPEEDEX με χρέωση 4.00€ για όλη την Ελλάδα βάρους έως 2 κιλά.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:
α) Με κατάθεση ή ενδοτραπεζική συναλλαγή σε τραπεζικό λογαριασμό.
β) Με αντικαταβολή.
Το επιπλέον κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των 3.00€.
γ) Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

(*Προσωρινά ΜΗ διαθέσιμη επιλογή.)

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ωστε οι αποστολές να παραδίδονται εντός 2-7 εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραγγελίας.
Οι αργίες και τα Σαββατοκύριακα εξαιρούνται, καθως δεν θεωρούνται εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που συντρέχει λόγος καθυστέρησης της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε σχετικά μέσω e-mail.

H διαδικασία για να πραγματοποιήσετε μια ηλεκτρονική παραγγελία είναι η εξής:

Επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και πατάτε προσθήκη στο καλάθι. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας επιλέγετε το εικονίδιο-καλάθι, πάνω δεξιά της οθόνης σας. Έπειτα συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πρέπει να επιλέξετε ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τέλος να επιλέξετε το πεδίο Ολοκλήρωση Παραγγελίας.

Αφού έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς την παραγγελίας σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email με τον αριθμό της παραγγελίας σας και τα προϊόντα της παραγγελίας σας καθώς και τον κωδικό εντοπισμού του δέματος σας.

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται δεκτή εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή της

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής κατάθεση ή ενδοτραπεζική συναλλαγή σε τραπεζικό λογαριασμό, η εξόφληση πρέπει να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημέρων διαφορετικά η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

Μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και να πληρώσετε στο courier κατά την παραλαβή. Το επιπλέον κόστος που επιβαρύνεται ο πελάτης είναι 3.00€.

Επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο εφόσον δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία και σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την αγορά.  Σε περιπτώσεις ελαττωματικού, κατεστραμμένου ή λάνθασμένης αποστολής προϊόντος τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

 

Eαν θελετε να προβείτε σε επιστροφή, δεσμευόμαστε να αντικαταστήσουμε το προιόν που αγοράσατε με οποιοδήποτε άλλο ίσης η μεγαλύτερης αξίας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε ειναι να μας επιστρέψετε το ανεπιθύμητο προιον μέσω courier μέσα σε 14 ημέρες απο την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον αποστολέα.

Ειναι προτιμότερο,όταν προβαίνετε σε επιστροφή να χρησιμοποιείτε κάποια υπηρεσία courier, μιας και το Oh! My Craft δεν φέρει ευθύνη για προιόντα που μπορεί να χαθούν με το ταχυδρομείο.
Παρακαλούμε να γνωρίζετε, πως μετά το πέρας του προαναφερθέντος διαστήματος δεν θα μπορέσουμε να δεχθούμε την επιστροφή σας. Ολα τα προιόντα που επιστρέφονται στην έδρα μας, θα πρέπει να βρίσκονται στην άριστη κατάσταση, στην οποία σας αποστάλθηκαν εξαρχής.

Υπηρεσία επιστροφής χρημάτων δεν παρέχεται για μη ελαττωματικά προιόντα .Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής, θα πρέπει να μας υποδείξετε το προιόν, ή τα προιόντα που θα αντικαταστήσουν, την αρχική σας αγορά.


Προς ενημέρωση σας, θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως κάποια προιόντα εξαιρούνται απο την πολιτικη επιστροφών μας. Για λόγους υγιεινής, δεν μπορούμε να δεχθούμε επιστροφές σε σκουλαρίκια.  Επίσης όλα τα προιόντα που επιστρέφονται σε εμάς, πρέπει να φέρουν το ειδικό καρτελάκι τους.

*Σημείωση: Προιόντα που αγοράστηκαν στην τελική εκπτωσιακή τιμή τους, δεν επιστρέφονται.  

Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό για να πραγματοποιήσετε κάποια παραγγελία.

 

Δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες καθαρής αξίας από 70,00 ευρώ και άνω σε όλη την Ελλάδα.

Για την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή στο site μας. Μπορείτε να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά ως απλός επισκέπτης. Εάν κάνετε εγγραφή θα μπορείτε επιπλέον να παρακολουθείτε το ιστορικό των παραγγελιών σας, και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με τα νέα του Oh! My Craft και τα newsletters.